Hrvatska – Primorje – KUVAR – POMOĆNI KUVAR – POMOĆNI RADNIK U KUHINJI

KUVAR – POMOĆNI KUVAR – POMOĆNI RADNIK U KUHINJI

 

Hrvatska –  Primorje

 

Dobar posao u lancu hotela na Hrvatskom primorju čeka upravo tebe! Prijavi se i otkrij zašto smo Prvi s razlogom!

Od obala Istre, preko Kvarnera, do zidina Dubrovnika i alpskih vrhova Austrije – tvoja karijera može procvetati. Čvrsto verujemo da su naši zaposleni temelj našeg uspeha. Kao vodeći poslodavac u turizmu, ponosno nudimo izvrsne radne uslove koji podstiču lični napredak, profesionalni razvoj i sveukupni uspeh. Sa nestrpljenjem očekujemo tvoju prijavu i da postaneš deo naše priče.

 

ŠTA NUDIMO?

  • primanja u vrhu sezone Kuvar – 1.400 i 2.000 eura neto / pomoćni kuvar/ pomoćni radnici – 1.000 i 1.300 eura neto
  • mogućnost sezonskog ili celogodišnjeg zapošljavanja
  • dodatne nagrade tokom godine – 400 eura neto za zaposlene koji žive u destinacijama, regres za godišnji odmor, Valfresco poklon bon, božićnica
  • topli obroci, osiguran smeštaj ili dodatak za najam stana po vlastitom izboru – program “Krov nad glavom”
  • Mogućnost zapošljavanja u Austriji tokom zimske sezone
  • Izvrsne mogućnosti za razvoj karijere
  • Dostupan edukativni materijal 24/7
  • Family & Friends popusti na smeštaj u hotelima ili kampovima od Dubrovnika do Istre, kao i na skijanje u Austriji (odnosi se na određeni lanac hotela u kojem bi zaposleni bio u radnom odnosu)
  • 30% popusta na hranu i piće u hotelskim restoranima i barovima
  • Popusti na usluge kod više od 300 partnera (sportske aktivnosti i izleti, wellness, online trgovine, optike, frizeri, avio karte, prevoz, pogodnosti kod banaka…)

 POTREBNA ZNANJA, VEŠTINE I ISKUSTVO

  • poželjno KV kuvar
  • poželjno radno iskustvo od dve godine, od čega jedna godina na poslovima pomoćnog kuvara
  • komunikativnost i ljubaznost

PODRUČJA ODGOVORNOSTI

  • pripremanje potrebne količine namirnica za kuvanje
  • odgovornost za ispravnost namirnica i kvaliteta izdatih jela
  • pripremanje jela, predjela i deserta po normativima
  • održavanje higijene i čistoće radnog prostora i površina
  • pravilno i savesno korišćenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja
  • primenjivanje mera i sredstava zaštite na radu

 

Rok 31.03.2025.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za posao pozivom na broj telefona:

Tel: 00381 64 825 6 994 (ima Viber)  

Tel: 00381 66 189 002 (ima Viber)

Kandidati se mogu prijaviti slanjem CV-ja  na e-mail: motivaposao@gmail.com

Kandidati koji zadovoljavaju kriterijume poslodavca će biti pozvani u roku od 3 dana